De paasdagen komen eraan!

Pasen staat voor de deur

Wat klinkt dat lekker.. Pasen staat bijna weer voor de deur. Dat betekend dat de lente is begonnen, het zonnetje zichzelf vaker laat zien maar ook dat we met pasen leuke dingen kunnen gaan doen, zoals paaseitjes zoeken met de kinderen.

Natuurlijk kunnen de vertrouwde strijkapplicaties niet ontbreken dit jaar met Pasen! De nieuwste applicatie is te personaliseren met je naam en is extra origineel door de dubbele strijkapplicaties die je er voor gebruikt. Er staan ook nog twee andere standaard ontwerpen online maar je kunt natuurlijk ook altijd de onze ontwerp module gebruiken wanneer je zelf een leuk idee hebt voor een tekst of afbeelding in het Pasen thema. Het is wel heel leuk om ook met pasen  een passende outfit te dragen door middel van de strijkapplicaties op een mooi shirt of ander kledingstuk. Wat dacht je van de konijnenoortjes op je pet? Of de konijnenvoetjes op je sokken! Wees lekker creatief!

Personaliseer je paaszakje!

Ook hebben wij een aantal leuke strijkapplicaties toegevoegd voor het thema pasen die je kunt personaliseren met je eigen naam. Deze kun door ons al laten bedrukken en zo heb je een super leuk verzamelzakje voor je paaseitjes!

Strijkapplicatie giftbag

 

Kijk ook eens tussen het thema dieren bij de strijkapplicaties. Hoe leuk is het om bijvoorbeeld een koe of een bijtje in een leuke frisse kleur te te bedrukken op je t shirt of tas!

 

Terug naar blog