Bestel je tumbler bij Cupdesign and more

Bestel je tumbler bij Cupdesign and more

Tumbler, je favoriete drinkbeker met rietje

Ken jij dè hype uit Amerika? Val op met deze onwijs leuke, vrolijke, kleurrijke drinkbekers met rietje. We hebben ze in allerlei soorten printen. Van 3D prints tot gepersonaliseerde prints

Ben jij een echte koffie, limonade of frisdrank liefhebber? Dan zijn deze tumblers dus echt iets voor jou! Ze zijn perfect voor op het werk, onderweg of thuis.

Wat zijn tumblers?

Tumblers of eigenlijk drinkbekers, zijn gemaakt van duurzame materialen zoals kunststof of roestvrij staal materiaal. Ze zijn ontworpen om koude en warme drankjes op temperatuur te houden, of het nu warme koffie is of koude ijslimonade. Wat de tumblers onderscheidt is dat ze een dubbele wand hebben, die er voor zorgt dat de drankjes langer koud of warm blijven zonder dat de buitenkant te warm of te koud wordt om vast te houden! 

Kan je alle soorten dranken in een tumbler schenken?

Het antwoord is ja! Onze tumblers zijn perfect om allerlei soorten drankjes in te schenken. Schenk bijvoorbeeld lekkere koude limonade in op een warme dag als je gaat picknicken of een dagje naar het strand gaat. De drinkbekers zijn ook perfect om koud water mee te kunnen nemen als je een stuk gaat wandelen. Ben je een thee liefhebber en drink je graag heel de dag thee? Dan kan dat ook perfect met deze tumblers. Want ze houden uren lang je warme dranken op temperatuur.

Het schoonmaken van een tumbler

Wij raden aan om de tumbler/drinkbeker niet in de vaatwasmachine te doen. Dit om de kleur van de tumbler op zijn mooist te houden en krassen te voorkomen. Ook adviseren wij om de deksel met de hand te wassen. Zo blijft het rubbertje van de deksel goed en blijft de tumbler lekvrij. Reinig de tumbler met een handwas. Warm water en een beetje zeep is voldoende. Voor een grondige schoonmaak voeg je een beetje azijn toe.

Specificaties: 

  • Duurzaam
  • Dubbelwandige isolatie
  • Lekvrij
  • 600 ml 
  • 20,5 cm hoog en 7,5 cm breed
  • Houd koude en warme dranken langer op temperatuur  

Fact: Bij elke bestelde drinkbeker krijg je een roestvrij stalen rietje erbij. Super handig en duurzaam!

Wanneer je een tumbler besteld zal de tumbler met het gekozen of besproken design met de hand gemaakt worden. Cupdesign and more is een kleine onderneming die elke bestelling met veel liefde en zorg zal maken. 

De levertijd zijn 3 tot 10 werkdagen. Heb je een spoedbestelling? Laat het ons dan even weten dmv een mailtje info@cupdesignandmore.nl of zet het even bij je bestelling erin. 

Let op: De kleuren kunnen altijd iets afwijken van de foto

Terug naar blog