Drankjes voor jouw Cupdesign beker

Drankjes voor jouw Cupdesign beker

Drinkglazen met bamboe deksel

Hier op Cupdesign and more vind je de leukste uniekste drinkglazen met bamboe deksel. Het is vooral een hit in Amerika om met een grote beker of glas gevuld met jouw favoriete drankje overal mee naar toe te nemen. Maar ook hier in Nederland ga je het steeds vaker zien. Toen ik meerdere keren een reis maakte door Amerika zag ik het overal. En wat zag het er onwijs leuk uit. Van kleine varianten tot aan groot groter grootst variant! En in allerlei kleuren en printen kwamen ze voorbij. 

Toen ik thuis kwam wilde ik hier meteen wat mee doen. Zo ben ik na veel uitzoeken, proberen en leren Cupdesign and more begonnen waar je dus deze onwijs gave en unieke drinkglazen kunt vinden.

Maar wat kun je er nu eigenlijk mee?

Je kunt ervan alles mee! Je kunt er van alles in doen namelijk. Van koude dranken tot aan warme dranken gevuld met slagroom of je kunt er zelfs Boba tea in doen.

Mijn favoriete drankje is eigenlijk heel simpel en zeker niet voor elke dag: Koude koffie met een klein beetje opgeklopte melk en een lekkere dot slagroom! Zo simpel kan het dus zijn.

Koude koffie met slagroom

 

Matcha latte 

Wat je ook veel ziet tegenwoordig is de Matcha latte. Matcha latte is een fijngemalen poeder dat is gemaakt van groene thee bladeren. Deze bladeren worden op een speciale manier geteeld waardoor het een eigen unieke smaak krijgt. In Japan wordt het al eeuwenlang gedronken, maar ook hier zie je het gezonde drankje steeds meer in koffietentjes of je maakt het zelf thuis in een van onze mooie Cupdesign and more drinkglazen!

Boba tea ook wel Bubble tea genoemd

Heb je het wel eens gezien of geproefd? Dat gekke drankje in tig verschillende kleuren/smaken met die gekke bolletjes onderop de bodem. Dat is dus boba tea, beter bekend bij ons als Bubble tea. In Taiwan is het een standaard drankje en hier in Europa is het onwijs populair geworden. Het is een combinatie van thee, melk, vruchtensiroop en tapioca balletjes. Deze balletjes worden gemaakt van cassave en voelen erg taai en slijmerig aan. In combinatie met de smaak siroop die je kiest, is het een erg zoet maar lekker drankje. De bolletjes knappen in je mond en dat maakt het drinken van dit drankje nog leuker.

Ondertussen heb je in elke stad wel een Bubble tea tent maar is het ook zeker populair om thuis te maken. Probeer het eens in één van onze drinkbekers!

Kortom, je kunt er dus allerlei soorten drankjes in doen. Of je nu een koude koffie lekker vindt, Matcha latte, een smoothie, gewoon water of een ander gezond en verfrissend drankje. Ik weet zeker dat het dan dubbel feest is om jouw favoriete drankje te drinken!

 

 

Terug naar blog