Geef het met een giftbag

Geef het met een giftbag

Geef een giftbag.

Maak mooie giftbags voor op de bruiloft

Een giftbag ook wel cadeauzakje of goodie bag genoemd worden vaak gebruikt als een attent gebaar dat een bruidspaar gebruikt om hun waardering te tonen aan de gasten om aanwezig te zijn op hun speciale dag. En zeg nou eens zelf; Het is natuurlijk ook hartstikke leuk om zo'n giftbag te krijgen!

De giftbags worden op bruiloften vaak met kleine cadeautjes gevuld, zoals chocolade, pepermuntjes, confetti,  zeepjes of bijvoorbeeld een lippenbalsem. Wat ook heel leuk is, is om er een hangover recovery kit van te maken. Doe er een klein flesje water, paracetemol en een pakje kauwgom in, want je gasten zullen het zeker nodig hebben de volgende dag. Zo zijn ze dus goed voorbereid!

Bij Cupdesign and more kun je de giftbags ook personaliseren. Door onze ontwerp module te gebruiken kun je makkelijk en snel je eigen tekst maken. Wij maken er een strijkapplicatie van en zorgen ervoor dat je het bedrukt en al thuis krijgt.  Super handig dus!

Gebruik het voor andere momenten

Of het nu gaat om verjaardagsfeestjes, doopfeesten, housewarmingsfeesten of afstudeerfeesten, giftbags voegen net dat extraatje toe. Zeker als je ze kunt personaliseren. Je geeft de gasten dan een mooie herinnering van de dag die je niet wilt vergeten.

Terug naar blog