Hoe bedruk je zelf een strijkapplicatie?

Hoe bedruk je zelf een strijkapplicatie?

Noem het strijkapplicaties, een strijklogo of simpelweg een bedrukking

Strijkapplicaties, strijklogo's, bedrukkingen.. Het is helemaal hip! Je kunt ze namelijk voor van alles gebruiken. Heb je een leuke aankondiging, wil je een statement maken of misschien gewoon dat ene saaie shirtje, tas of jas op pimpen? Je leest in deze blog hoe je zelf aan de slag kunt gaan met de strijkapplicaties van Cupdesign and more!

Kies een strijkapplicatie

Op Cupdesign and more vind je een hele hoop aan strijkapplicaties. Wil je een strijkapplicatie van een dier, wil je een leuke tekst strijkapplicatie of ben je binnenkort jarig en wil je een leuke verjaardag strijkapplicatie? Dan zal ik zeker eens een bezoekje brengen en snuffelen tussen de strijkapplicaties ook wel strijklogo's genoemd. Als je zelf een idee hebt dan zou je ook een eigen ontwerp kunnen maken. 

Je kunt de strijkapplicaties in verschillende maten kiezen. Kijk goed op wat je het wilt strijken en dat de strijkapplicatie goed in verhouding is. Meestal worden de strijkapplicaties die op de borst bedoelt zijn 8 of 12 cm groot. Voor op de rug zou je voor 20 of 24 cm kunnen kiezen.

Aan de slag!

Je krijgt bij je bestelling van een strijkapplicatie altijd een uitgebreid stappenplan om je applicatie goed en netjes op je item te krijgen.Hieronder geef ik in het kort een uitleg hoe je de strijkapplicatie aanbrengt.

  1. Bepaal de plek voor het strijklogo en zorg dat de stof kreuk en stofvrij is.
  2. Haal het bakpapiertje er vanaf en plak de applicatie op zijn plek. Het doorzichtige transferfolie laat je er nog op. Leg hier het bakpapiertje nog bovenop voor dat je begint met de strijkijzer.
  3. Druk de strijkijzer ongeveer 10 seconden op de applicatie zonder het heen en weer te halen. Dus je strijkt niet! 
  4. Check of je applicatie goed aan je item heeft gehecht. Laat het ergens los? Volg dan de stappen opnieuw.

Heel veel succes!

Terug naar blog