Traktatie stickers

Traktatie stickers

Traktatie stickers maken het nog unieker

Op school, op het werk of tijdens een feestje is altijd leuk om traktaties uit te delen. Of je nu iets lekkers deelt of een kleine attentie uitdeelt, het toevoegen van een persoonlijk tintje aan je traktaties kan het gebaar extra speciaal maken. En wat is er nu persoonlijker dan traktatie stickers?

Voordelen van traktatie stickers

Een van de grootste voordelen van traktatie stickers is de creatieve vrijheid die ze bieden. Of je nu gebruik maakt van het personaliseren of kant-en-klare stickers koopt, je kunt altijd iets vinden op Cupdesign and more dat past bij het thema van je traktatie of feest.

Hoe leuk is het als jij een traktatie kunt maken met daarop stickers die je hebt laten personaliseren? Zo maak je de traktaties nog unieker en persoonlijker!

Eenvoudig in Gebruik

Een ander voordeel van traktatie stickers is het gemak waarmee je ze kunt gebruiken. Met een simpele peel-and-stick methode kun je ze moeiteloos aan vrijwel elk oppervlak bevestigen. Of je nu kleine traktatie zakjes, snoepdoosjes, enveloppen of zelfs ballonnen versiert, traktatie stickers zijn de perfecte aanvulling op vrijwel elk type traktatie.

Bij Cupdesign and more heb je verschillende keuzes uit traktatie stickers. Vier jij een verjaardag, heb jij een babyshower of ga je misschien wel verhuizen en wil je dat met een traktatie laten weten op je werk? Kijk dan zeker eens tussen onze traktatie stickers!

Stickers met QR code

Wil jij graag informatie delen wat snel gelezen kan worden, denk bijvoorbeeld aan een website, contact gegevens, een stukje tekst of een locatie op een kaart? Dan is het super handig om een QR code te laten printen op stickers. 

Op deze manier is het heel makkelijk en efficiënt om informatie te delen, interactie aan te gaan of zelfs om betalingen op snelle manier te laten werken.

QR code stickers

 

Neem contact op

Wil jij een tekst of afbeelding op traktatie stickers maar zie je hier niets tussen? Stuur dan een mailtje naar info@cupdesignandmore.nl 

Dan kijken we samen welke opties er mogelijk zijn!

 

Terug naar blog