Tumblers, de Amerikaanse hype!

Tumblers, de Amerikaanse hype!

Trendy kleurrijke tumblers, drinkbekers.

In de wereld van drankjes en lifestyle, zie je het steeds meer voorbij komen. Een Amerikaanse hype dat steeds meer onder de aandacht word gebracht.  Ik ben meerdere keren in Amerika geweest en zag het overal voorbij komen. Ik keek mijn ogen uit, want wat zijn dat vrolijke kleurrijke drinkbekers!

Daarom hoop ik stiekem de hype over te doen waaien hier in ons landje.

Wat zijn eigenlijk tumblers?

Tumblers of eigenlijk drinkbekers, zijn meestal gemaakt van duurzame materialen zoals kunststof of roestvrij staal. Ze zijn ontworpen om koude en warme drankjes op temperatuur te houden, of het nu warme koffie is of koude ijslimonade. Wat de tumblers echt onderscheidt is dat ze een dubbele wand hebben, die er voor zorgt dat de drankjes langer koud of warm blijven zonder dat de buitenkant te warm of te koud wordt om vast te houden!

.    

Wat maakt de tumbler populair?

  • Duurzaamheid: Tumblers zijn gemaakt om lang mee te kunnen gaan. Zo zijn ze gemaakt van hoogwaardige materialen zodat ze bestand zijn tegen slijtage en tegen een stootje kunnen.
  • Milieuvriendelijkheid: We leven in een tijd waar duurzaamheid een belangrijke rol speelt. Tumblers zijn een goed alternatief voor wegwerpplastic en milieuvriendelijk.
  • Stijlvolle ontwerpen: Cupdesign and more maakt elke tumbler weer anders. Wij kunnen ze in allerlei kleuren, printen, en werkjes maken. Of je nu van minimalistisch houdt, of graag een opvallende print wilt.
  • Functionaliteit: Ze zijn gemakkelijk mee te nemen, passen in de meeste bekerhouders en zijn lekvrij, wat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over morsen onderweg.

Neem zeker eens een kijkje in ons assortiment! 

Terug naar blog