Unieke drinkglazen met bamboe deksel

Unieke drinkglazen met bamboe deksel

Ken jij de Amerikaanse hype van de drinkglazen met bamboe deksel en glazen rietjes?

Heb jij ze wel eens gezien? Die mooie grote drinkglazen of drinkbekers met deksel en glazen rietje? En dan hebben ze ook nog eens  super gave kleurrijke prints. Daar wil je toch mee lopen?

Vooral in Amerika zie je het veel. Grote hippe drinkbekers met bijvoorbeeld ijskoffie erin of een healthy juice die je overal mee naar toe kunt nemen. Een hype die in Nederland ook steeds meer onder de aandacht wordt gebracht.

Waarvoor is het precies bedoelt?

Met deze ontzettend leuke drinkglazen met bamboe deksel en glazen rietjes kun je onwijs veel mee. Zie hieronder wat voorbeelden.

  • Koude koffie 
  • Vitamine boosters
  • Detox sapjes
  • Smoothies
  • Limonade

 

    

Koude koffie met slagroom recept

Benodigdheden:

Espresso (dubbel) / Amandel melk / suiker of siroop / ijsklontjes / slagroom

Ijsklontjes heb ik zelf hier weggelaten. Maar dit gooi je als eerst in het drinkglas. Je kunt hierna een tl suiker of siroop erover heen doen.

Ik heb hier een dubbele espresso gebruikt. Nu moet ik ook zeggen dat ik een sterke koffie liefhebber ben. Liever niet te sterk? Dan kun je het natuurlijk ook met 1 espresso maken of zelfs oploskoffie! Gebruik je ijsklontjes? Dan doe je eerst de ijsklontjes in het drinkglas!

Voeg een scheut amandel melk toe en roer het meteen door. 

Een grote dot slagroom erop en je kunt heerlijk smullen eeh drinken!

 

  Deze drinkbeker maakt simpele limonade nog leuker om te drinken!

Waarom drinkbekers met deksel?

Als je voor deze hippe drinkbekers met bamboe deksel kiest, kies je voor milieuvriendelijk. Al onze deksels zijn gemaakt van bamboe, een duurzaam materiaal. Bamboe is een mooi natuurlijk materiaal dat een mooie uitstraling geeft en goed past bij elk soort printje van de drinkbekers. 

De rietjes en drinkbeker zelf zijn gemaakt van glas. Dit is natuurlijk minder milieubelastend dan plastic of metaal. 

Steel dus altijd de show met deze gave drinkbekers!

Het maakt dus niet uit wat je favo drankje is. Verfrissende limonade, gezonde sapjes, ijskoffie of gewoon water. Alles maakt het drinken nog leuker met deze leuke drinkbekers. Je kunt ze in allerlei soorten thema's vinden op onze webshop.

Hou je van bloemen? Ben je gek op affirmatie teksten? Of ben je een echte dieren liefhebber? Dan zou ik zeker eens een kijkje nemen in ons assortiment.

Het is natuurlijk ook super leuk om het cadeau te geven! Voor een verjaardag bijvoorbeeld, om een vriendschap te vieren of gewoon zomaar!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Terug naar blog