Yes! De lente komt eraan!

Yes! De lente komt eraan!

Yes, het is bijna zover! De lente komt eraan.

Wat een heerlijk gevoel is dat toch. Het is een hele tijd donker en koud geweest maar daar komt binnenkort verandering in. De dagen worden langer, de vogeltjes fluiten vrolijk, allerlei dieren worden geboren en de bloemen beginnen weer prachtig met bloeien. Daar wordt toch iedereen blij van?

Decoratieve stickers

Wil je de lente in huis brengen en zelf aan de slag met DIY decoratieve stickers? Dan hebben wij hele leuke deco stickers met een lente vibe. Van dieren stickers tot aan bloemen stickers en zelfs leuke stickers voor op jouw bakje met paaseitjes om te personaliseren. Zo kun je in een handomdraai je een saaie vaas, placemats of snoeppot helemaal opleuken!

Strijkapplicaties 

Natuurlijk mogen de vertrouwde strijkapplicaties niet ontbreken. En zeker kun je de leuke paas strijkapplicaties gebruiken om de zakjes waar de kinderen hun paaseitjes in verzamelen te personaliseren. 

Heb je niet zoveel met pasen maar wil je alsnog de lente in huis halen? We hebben erg leuke strijkapplicaties met bloemen prints die onwijs leuk staan op een basic t shirt of tas. 

Laat de lente maar beginnen!

 

Terug naar blog